Dragi membri ai comunității Dental Future: participanți, speakeri, sponsori, susținători,

În urma unei analize dificile la nivelul echipei de organizare, am decis, cu mare regret, să amânăm ediția a III-a a Conferinței Internaționale Dental Future, care ar fi urmat să aibă loc în perioada 15-16 mai la Iași, cu exact un an, pentru 2021.

Calendarul anual foarte strâns al evenimentelor la nivel internațional în domeniul nostru, precum și incertitudinea privind situația economică și socială din următoarele luni ne împiedică să reprogramăm Conferința tot în 2020.

Le suntem recunoscători tuturor speakerilor care au acceptat să participe la #DF3, tuturor celor care au achiziționat deja bilete, precum și partenerilor care și-au anunțat intenția de a ne sprijini financiar sau au fost deschişi către o colaborare.

Toți cei care au achiziționat bilete prin intermediul platformei Eventway vor primi înapoi banii în cel mai scurt timp.

Pentru noi Dental Future este mai mult decât un proiect pe care îl definim și ne străduim să îl rafinăm de la an la an. El este o stare de spirit care dă naștere unei comunități. Suntem onorați de faptul că Dental Future este astăzi un eveniment-reper în România pentru toți profesioniștii interesați de evoluția și tehnologia din domeniul stomatologiei și al tehnicii dentare.

La fel, suntem responsabili la nivel social și punem siguranța participanților mai presus de orice. Primim cu toții în aceste zile o lecție grea, care, sperăm, în final ne va demonstra că putem deveni mai buni și mai puternici.

Chiar și în acest context încercăm să vedem partea bună a lucrurilor și să vă asigurăm că deja am început pregătirile pentru Dental Future 2021. O parte dintre speakerii anunțați pentru această ediție ne vor fi alături și la #DF2021. Mai mult decât atât, avem în programul ediției viitoare și alți speakeri, profesioniști de top din domeniul stomatologiei și al tehnicii dentare care deja ne-au confirmat participarea.

Ne vedem în 2021, la Dental Future 3!