Dr. Ovidiu Alexinschi
România

Medic primar psihiatru

Dr. Ovidiu Alexinschi este medic primar psihiatru, doctor în științe medicale, cu multiple formări atât în țară cât și în strainătate în alcoologie, adicții și toxicodependențe, psihopedagogie, psihoterapie cognitiv-comportamentală, îngrijiri paliative, NLP. Este investigator principal în cercetare clinică, expert-consultant științific în psiho-farmacologie, psihometrie și expertiză medico-legală.

Este membru de onoare al Asociației Italiene de Terapie comportamentală, membru fondator al WACAT (World Association of Clubs for Alcoholics in Treatment), lector și formator al European School of Alcohology (Italia).

Speaker la congrese și conferințe pe tematică de psihiatrie, adicții și psihoterapie la nivel național și internațional, autor de cărți de specialitate, a publicat peste 30 de articole și studii științifice de referință în țară și străinătate.

Ca Președinte al Bridging Eastern and Western Psychiatry, afiliată organizației internaționale, este artizanul și promotorul conceptelor No addict și EVOLUTION, de furnizare a soluțiilor medicale personalizate complexe, psihoterapeutice și intervențiilor psiho-sociale, prezentând cursuri demonstrative și workshop-uri înalt interactive în domeniul evoluției personale și a adicțiilor.
 

Tema prezentării din cadrul Conferinţei Dental Future 2019:

EVOLUTION – un program ghidat de evoluţie personală