Erdélyi Attila
Ungaria

Profesor de tehnică dentară – Imprimante 3D, Voxeltek

 

 

Prezentare în cadrul Conferinţei din 2 martie:
Viitorul lucreaza pentru noi…

Erdélyi Attila  este tehnician dentar și profesor de tehnică dentară.

De aproape 8 ani, lucrează în domeniul digital al tehnologiei dentare, din care 6 ani în imprimare 3D.

Meseria sa de bază este de electrotehnician, motiv pentru care a început acum patru ani să dezvolte o imprimantă 3D dentară, timp în care s-a format o echipă de cercetare care, în urmă cu doi ani, a dus la realizarea unei imprimante 3D profesionale numită VOXELTEK.

Scopul este distribuirea, nu numai a unei imprimante dentare, ci mai degrabă a unui pachet de tehnologie din care face parte și imprimanta 3D, dar cu un accent deosebit pe furnizarea de rezultate precise, eficiente din punct de vedere al costurilor și mai ales suport profesional

„Imprimarea 3D se poate face cu multe modele de imprimante de la diferiți producători, dar calea către un rezultat util și precis poate fi obținută numai prin experiență profesională și consiliere. Suntem în posesia lor și suntem gata să le împărtășim cu Dvs!”

Imprimarea 3D se poate face cu multe modele de imprimante de la diferiți producători, dar calea către un rezultat util și precis poate fi obținută numai prin experiență profesională și consiliere. Suntem în posesia lor și suntem gata să le împărtășim cu Dvs!

Speakeri si invitati speciali

Dr. Eliza Drăgan
Romania

Dr. Henri Diederich
Luxemburg

Dr. Daniel Rodriguez Riquel
Spania

Dr. Juan Manuel Acuña Pedrosa
Spania

Dr. Mihai Ţiriac
Romania

Alex Kim
Coreea de Sud

Antje Weinreich
Germania

Simone Maffei
Italia

Kyriakos Drivas
Grecia

Erdélyi Attila
Ungaria

Lucian Dansorean
Romania

Basel Al-Ashraf
Ungaria